Minnas Room

Tillverkat i Sverige

Minnas Room säljer produkter som är tillverkade i Sverige.
Vi är ett litet familjeföretag beläget i Smålands skogar, som drivs av designer Jenny, hennes man Jesper, och deras barn Gustav, Tilda och Minna.
  

Början

Vi började designa, sy och skapa en liten kollektion när vi fortfarande bodde i London. När vi fick barn bestämde vi oss för att lämna storstaden bakom oss och flyttade vårt liv och företag till landet.

Så här står vi nu mitt i ingenstans och arbetar hårt, omgivna av naturen.
 
Minnas Room står för högkvalitativa hemtextilier och dekorationer som nästan enbart är gjorda i Sverige. Vi värdesätter naturen och omfamnar det enkla livet.
Vår inspiration kommer från ett liv nära Moder Natur. Och på vår resa genom livet i många olika länder har vi lärt oss att det som betyder något är de små sakerna.
Vi tror att vi alla kan uppnå en lugn och hälsosam sinnesstämning när vi förstår att mindre är mer.
Det gör oss alla så mycket lyckligare att köpa något som vi verkligen värdesätter. Något som vi uppskattar och som  kan vidarebefordras till nästa generation.
 
 

Vårt mål

Min mormor gav mig ofta sina gamla kökshanddukar eller ett nött kuddfodral. Jag tyckte att det var konstigt. Men hon gjorde faktiskt det rätta.
Vår generation har blivit van vid att köpa för många saker och att kasta ut dem när de inte längre är modernt.
Minnas Rooms mål, vision och dröm är att du kan ge vidare ett av våra värdefulla stycken till ditt barn eller barnbarn som en skatt och ett minne.
Hos oss hittar du personliga presenter, unika bröllopsdekorationerpersonliga barnleksaker och barnrumsinredning
tillverkat i sverige
livet på landet
svensk design
made in sweden

Kom och besök oss i Småland. Du kan följa oss på Instagram här :

Letar du efter inspiration till din vardagsrum eller några nya idéer för ditt hem? Eller vill du hitta unika och personliga presenter ? Pinna med oss på Pinterest här:

Minnas Room. Småland, Sweden 2019