Minnas Room
skandinaviskt inredning

Skandinavisk inredning

Inredning av hög kvalitet, tillverkad i Sverige .

Här hittar du framför allt ett brett sortiment av kökshanddukar och sängkläder, vimplar, personliga tavlor och mycket mer. 
Vi designar allt i vårt sortiment själva. Och dessutom har vi ett stort urval i varierad stil och design. Älskar du att göra om hemma?

Ge ditt hem nytt liv med trendig och praktisk heminredning.

Inspiration, dekoration och inredningsidéer till dig

Heminredning till det moderna hemmet, funktionellt och likaså mysigt. Hos oss hittar du också örngott med rolig text. Vi har bland annat kökshanddukar som du kan få med ditt eget recept. Letar du kanske efter den perfekta presenten till födelsesdag eller jul ?

Vi har dessutom även inredning till ditt barnrum. Minnas Room är en inredning och presentbutik med fokus på hemkänsla och stilren design.

Framför allt tillverkar vi våra produkter i Sverige.

Vi tror starkt på lokala inredningsprodukter, och vi anser att importen bör sänkas till en gräns. Om alla människor gick tillbaka till att konsumera mindre skulle världen kunna bli en bättre plats igen. Vi bör alla välja kvalitet före kvantitet. Och vi borde alla hitta tillbaka till värderingar och uppskatta hantverk.

Hållbarhet är mycket viktigt för oss. Att köpa lokalt och köpa kvalitet gör dig lyckligare än att hysa fler och fler saker som du inte behöver.

När du ger en gåva, vill du verkligen ge något personligt eller något som har tillverkats för dig.Vi kan fullfölja denna hög standard för dig och låta dig njuta av lyxen av en produkt som har gjorts i Sverige.

Snabb leverans

När du har beställt i vår webshop tillverkar vi din produkt för dig  samma dag (om beställd före kl 14:00). Din beställning kommer att finnas hos dig

inom 2-3 arbetsdagar.