Minnas Room
bröllop dukning ute

Allt för det perfekta bröllopet

Planerar ni för bröllop ?  Hos oss hittar du roliga och personliga idéer till det perfekta bröllopet. Letar du dessutom efter inspiration till din stora dag ? Eller har du inte hittat en snygg bordsdekoration ? Då kan du titta förbi hos oss och välja mellan olika teman.

För dig som särskilt leter efter bröllopspresenter, inspiration till dukning och bröllopsdekorationer. Hos oss hittar du även en perfekt och personlig bröllopsgåva. Allt för er som ska gifta er och på samma sätt för alla er som ska vara med.

Inspiration, dekorationer och personliga bröllopspresenter

Allt du behöver för vigsel och den tillhörande festen.

Vi tycker att det är viktigt att ha något som du alltid kan ha kvar som minne, för att komma ihåg din speciella dag. Vad sägs om en kudde med parets namn och bröllopsdatum?

Skulle du vilja ha något som du kan föra vidare till nästa generation? Vore det inte fantastiskt om du kunde använda din gammelmormors kökshandduk med hennes initialer på ? Det som hon fick på sin bröllopsdag. Något som varar för evigt.

Bröllopsdukning

Vill du ha ett exklusivt placeringskort till ditt bröllop  ? Har du inte hittat bordsnummer och skyltar till den stora dagen ? 

Vi har ett stort och exklusivt utbud av bröllopsdekorationer och festdekorationer. Med våra produkter kan du sätta guldkant på festen. På den allra vackraste dagen ska dukningen vara perfekt !

Sammanfattningsvis : för allt som gäller bröllop har du hittat rätt hos Minnas Room.

Framför allt : nästan allt hos oss är tillverkat i Sverige. Och vi kan erbjuda dig snabb leverans.

Du lägger din beställning hos oss i vår webshop och vi gör din produkt till dig samma dag. Så din bröllopsprodukt kommer att vara hos dig inom 2-3 arbetsdagar.