Minnas Room
inspiration inreding barnrum

Barnrum i Skandinavisk stil

Ska du inreda ditt barnrum ? Hos oss hittar du bland annat exklusiv barnrumsinredning i skandinavisk stil. Personliga barnleksaker , väggdekaler, tavlor till barn. Dessutom har vi  sängkläder till spjälsäng, sängkläder till barn och kuddar med namn. Ska ni kanske göra om eller förändra ert hem ?

Vi vet hur viktigt det är med mysig inredning och trivsel hemma.

Med andra ord : Låt dig inspireras av vårt sortiment av barnrumsinredning. Vi har till exempel vimplar med namn och matchande kuddar.

Ge rummet färg och lekfullhet med våra mysiga och inspirerande accessoarer.

Kort sagt : Välkommen till en värld med svensktillverkad barnrumsinredning och leksaker.

Barnrum, Barnrumsinredning, barnrumsinspo och presenter till barn

Hos oss hittar du inspiration till nordisk design, dekoration och väggdekaler. Om du gillar renovering och inredning, så har du hittat rätt.
Vi älskar unika och personliga rum. Inget slår en present till någons hem. Varför inte ge bort en underbar kudde med namn till ditt barn eller som present ?
Du letar kanske efter den perfekta babyshower-presenten? Kanske har du inte hittat en exklusiv och unik doppresent än?
Vi älskar monokrom, skandinavisk inredning med mycket vit. Och vi älskar stilrent. Om du letar efter något som inte har importerats från Kina, har du kommit till rätt ställe.
Vi gör alla våra produkter bara för dig här hemma i vår lilla studio i Sverige. Vi tror på värdefulla produkter för dyrbara människor.

Kom och besök oss i vårt hem på landet i Småland. Vi har flyttat hit från London för att leva ett långsammare och mer medvetet liv. Om du är intresserad av att se vad vårt dagliga liv ser ut, följ bara oss här på Instagram.